15.07.2024.

13:31

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Ljuba Perućica za Informer otkrio zašto je njegov sin bio hospitalizovan! Pevač ispričao sve o simptomima zbog kojih je mališan završio na infuziji

Ljuba Perućica i njegova supruga voditeljka Katarina Kolozeus roditelji su dečaka Alekseja koji još nije napunio godinu dana. Mališan je vesela i razigrana beba, a ponosni roditelji često na društvenim mrežama objavljuju njegove slike i snimke.

Međutim, poslednjim snimkom na kom sinu peva svoju pesmu "Dolazi vreme" Ljuba je zabrinuo svoje pratioce s obzirom na to da se vidi da se nalaze u bolnici i da dečak ima braunilu na ruci.

Informer

 

U opisu storija pevač je napisao, da je mališan sada dobro, a za Informer je objasnio kako zbog čega je bio hospitalizovan.

- Aleksej je bio bolestan, sada je bolje, imao je neki virus i veoma visoku temperaturu, pa smo morali da prenoćimo u bolnici - ispričao je Ljuba, koji se sa porodicom nalazi na letovanju.

Informer

 

Srećom, sve se dobro završilo, pa je mali Aleksej već bolje, a vratio mu se i apetit, što se vidi već na narednom snimku koji je pevač objavio. Na njemu Aleksej punom parom jede kašicu, dok se sa terase pruža pogled na morsku obalu.