15.07.2024.

15:31

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Asmin za Informer progovorio o veridbi sa Stanijom, pa otkrio detalje venčanja iz bajke! Evo na kojoj će egzotičnoj destinaciji reći sudbonosno "da"!

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić osvojila je drugo mesto u rijalitiju "Elita", a ono što je obeležilo njeno učešće jeste turbulentna veza sa Markom Janjuševićem Janjušem, kao i skandal koji je prati od samog ulaska na velelepno imanje u Šimanovcima.

Informer

 

Naime, Aneli se proslavila već prve večeri prethodne sezone rijalitija kada je u javnost iznela tvrdnje da joj je starleta Stanija Dobrojević otela muža, biznismena Asmina Durdžića, nakon čega je počelo iznošenje prljavog veša iz njihovog braka.

Nakon 10 meseci učešća u "Eliti" Ahmićeva je osvojila drugo mesto, te novčanu nagradu od 50.000 evra, a Asmin je za Informer otkrio kako gleda na njenu pobedu i celokupno učešće:

Informer

 

- Aneli treba da se zahvali meni i Staniji što je na osnovu naše ljubavi uopšte uspela da uđe u rijaliti, postane popularna i uzme drugo mesto. Ništa više ne bih komentarisao, jer sam ja samo odgovarao na prozivke. Sada joj želim sve najbolje. Ali, ako želi i dalje da sramoti dete, neka ga sramoti, ali bez mene - rekao je on za Informer, a na pitanje da li očekuje da će ga kontaktirati i sada, nakon izlaska iz rijalitija, odgovorio je:

- Ne verujem da će me uhoditi i dalje, zna da nema smisla da to radi, ipak nismo dugo zajedno, nek živi svoj život.

U medijima se dosta pričalo o tome da će Asmin Ahmićevoj oduzeti starateljstvo nad Norom, ali je Durdžić sada otkrio da ništa nije pokrenuo povodom tog pitanja.

Informer

 

- Ona laže, nikada u životu nisam nešto prijavio za dete. Ako nešto postoji neka objavi. Nikada u životu ne bih odvajao dete od majke. To je čista glupost. Jesam pričao da ću oduzeti starateljstvo, to sam uradio samo da malo uplašim Situ, ali su onda njih dve počele da glume žrtve preko Nore - rekao je on, pa otkrio da li će sada viđati njihovu ćerku Noru:

- Mi imamo zajedničko starateljstvo, ali ne želim nikakav kontakt sa Aneli i njenom porodicom dok javno ne prizna šta je sve slagala i dok se javno ne izvini meni i mojoj devojci. Dakle, postoji rešenje da viđam Noru stalno, ali neka se izvini. 

Asmin je objasnio zašto porše vredan 280.000 evra koji je poklonio Staniji još uvek nije stigao u Srbiju.

Informer

 

- Taj porše je moj porše. Imam ga već godinu dana. Ali, nema poente da ga dovedem u Srbiju kada Stanija skoro nikada nije tu. Mesečno me osiguranje za ta kola izađe 2.500 evra, trebalo bi da se plati i preregistracija, a nema poente, auto stoji, ja sam u Austriji, a Stanija skoro nikada nije tu. S druge strane, transport kola u Majami bi me izašao više desetina hiljada evra. Kad bude bila tu tri - četiri meseca prepisaću ga na njeno ime. Stanija svakako u Majamiju ima novi BMW X6 - kazao je Asmin, a zatim otkrio detalje o jahti koju je kupio Dobrojevićevoj:

- Što se jahte tiče, kupio sam je i biće usidrena u Majamiju. Sve ću objaviti sledećeg meseca.

Durdžić je na svom Instagram profilu danas objavio staru fotografiju vereničkog prstena koji je poklonio Staniji, zbog čega su pojedini mediji počeli da pričaju o njihovoj veridbi, a Asmin je otkrio šta je istina.

Informer

 

- Mi smo još uvek vereni, nismo nikada ni raskidali veridbu. Jeste ona raskidala vezu u ljutnji, ali nikada mi nije vratila prsten - rekao je on za Informer, a na pitanje da nam kaže nešto više o tome kako će izgledati njihovo venčanje kada za njega dođe dan, odgovorio je:

- Imam zabranu od Stanije da pričam detalje o venčanju, ali evo, mogu reći da ćemo se venčati u obe države, i u Srbiji i na Floridi. Tamo ćemo napraviti nešto malo manje, a ona želi da to bude na nekom lepom ostrvu.