15.07.2024.

14:59

Foto: Informer/promo

Džet set

Karleuša i Tošić podelili imovinu?! Pevačica i fudbaler se sve dogovorili, evo šta ostaje u Jeleninom vlasništvu nakon razvoda

Jelena Karleuša i Duško Tošić u procesu su sporazumnog razvoda braka što je muzička zvezda nedavno i sama potvrdila. Oni su se, sudeći po informacijama koje su se pojavile u medijima, već sve dogovorili.

Informer

 

Finalni dogovor je, kako saznaje Telegraf, da će sva imovina biti prepisana na njihove mezimice Atinu i Niku, osim jedne nekretnine. Radi se o vili na Senjaku koju su 2018. godine pazarili od Dragana Stojkovića Piksija, a koja pripada isključivo Jeleni.

- Ta vila sa bazenom ostaje Jeleni, koja ju je, inače, većinski i otplatila. Tu nema ništa sporno - ističe dobro obavešten izvor za Telegraf. 

Osim toga, oni poseduju dupleks na Dedinju u kom su godinama zajedno živeli, kao i još jedan stan na teritoriji opštine Savski Venac. Te nekretnine će pripasti deci.

Informer

 

Uskoro i zvanično bivši supružnici postigli su dogovor i oko troškova za decu. Tako će do Atinine i Nikine 21. godine troškove školovanja snositi Duško, koji po dogovoru ima obavezu i da naslednicama plati letovanja u zimovanja.

Podsetimo, u julu 2022. Jelena Karleuša objavila je da se posle 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića. Kako je podela imovine sada uspešno dogovorena, uskoro se može očekivati da pevačica i fudbaler i zvanično budu razvedeni.