16.07.2024.

15:34

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

Žana Omnia, samo za Informer, prvi put o incidentu sa Jelenom Marinković: "Pretila je mom maloletnom detetu!"

Sinoć je u imaginarijumu u Šimanovcima održana žurka povodom završetka Pinkovog rijalitija "Elita", na koju je kao bivša učesnica bila pozvana i Žana Omnia Đorđević.

Iako se činilo da će veče proteći u sjajnoj atmosferi, ipak ga je obeležio incident u kojem je Žana nasrnula na Jelenu Marinković sa kojom je i tokom rijalitija imala brojne sukobe.

Informer

 

Nikome nije bilo jasno zašto je Đorđevićeva bila besna do te mere da je napala Jelenu u programu uživo, a mi smo je pozvali kako bismo saznali šta se dogodilo.

Naime, Marinkovićka je sa žurke otišla pravo u policiju i Hitnu pomoć kako bi se ustanovile povrede koje joj je Žana nanela, a Đorđevićeva kaže da ne zna ništa o tome:

Informer

 

- Niko mi nije došao na vrata. Jelena ima pravo da prijavi šta god želi, nije niko dolazio niti me kontaktirao - rekla je ona za Informer, pa objasnilo šta ju je toliko razbesnelo:

- Razlog su pretnje mom maloletnom detetu. To se dešavalo sve vreme dok sam bila u rijalitiju, moja ćerka je imala probleme i u školi, onda su na njen telefon zvali neki Jelenini ili Ivanovi ljudi... Koriste medije za pretnje maloletnoj deci - kazala je Žana, a kada smo je pitali da kaže šta je tačno rečeno, odgovorila je:

- Ne bih da ulazim u detalje, time će se baviti nadležni organi.

Informer

 

Jelena i njen suprug Ivan Marinković su mesecima bili u sukobu sa Đorđevićevom, a prema njenim rečima, to se nastavilo i nakon izlaska iz "Elite":

- I juče su provocirali, juče su mi stizale poruke od nekih njenih, time će se isto baviti nadležni organi koji su upućeni u ceo slučaj... Uvek ću se zaštitnički postaviti kao majka i to je "tačka - kraj". Ti "njeni" se predstavljaju kao članovi njene porodice. I to se dogodilo na žurci. Ne želim više na tu temu da pričam, ali i ja sam se obratila policiji, oni će se time baviti.

U programu se jasno videlo kako je Žana Jeleni lupila šamar, međutim, Marinkovićka kaže da ju je pored toga Đorđevićeva oborila na pod, počupala joj kosu i išutirala je.

Informer

 

- Ma može da priča šta hoće. Mogu i ja da kažem da kad pojedem bananu postajem Bananamen. Budalaštine. Može svako svašta da kaže. Samo nek izvole, protiv priča nemam problem, svako ima pravo da se oglašava i izgovara šta mu je volja, ali u odbranu sopstvenog deteta ću stati uvek. Iskoristili su i medije i svaku mogućnost da naškode maloletnom detetu. Da je konflikt bio samo sa mnom, da utiče direktno na mene, ne bi bilo problema - rekla je ona, a na tvrdnje da je njen emotivni partner pretio Jeleni odgovorila je:

- Budalaštine, nije joj pretio. Marinkovići su se pokazali, ne zna se šta su više lagali.

S obzirom na to da je Jelena pred kamerama rijalitija prevarila Ivana sa Urošem Rajačićem, Žana ne isključuje mogućnost da je ta afera dogovor Marinkovića:

Informer

 

- Mislim da je čovek koji je spreman da svoju decu eksploatiše zarad lične dobrobiti spreman na sve. Verovatno je Ivan gurnuo Jelenu u tu priču zarad plasmana u rijalitiju. Ne isključujem tu mogućnost uopšte. Moguće je da im je to bio "plan B" ako im ne krene za rukom nešto u ovoj sezoni "Elite", a sve to ne bi li napravili ugovor za sledeću sezonu.

Marinkovićka je obećala da će uraditi sve da Žana završi u zatvoru zbog napada na nju.

Informer

 

- Zašto bih ja ležala u zatvoru? Može Jelena da kaže šta god. Advokati rade svoj posao tako da verujem u njihov rad. Koliko znam i ona je nasrtala na mene tokom rijalitija, tužila sam je za fizički napad dok sam još bila u rijalitiju, a tužena je i zbog pretnje maloletnom detetu. Tuženi su i Ivan i Jelena. Nikoga drugog nisam tužila, ne bavim se time, rijaliti je rijaliti, ali ovo su ipak granice koje su Marinkovići prešli - rekla je ona za Informer.