17.07.2024.

09:58

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

Gastoz priznao svoj najveći strah iza rešetaka! Muzičar ispričao šta mu je stalno prolazilo kroz glavu u ćeliji i kakvi su mu bili cimeri

Posle svega što je preživeo u jugoistočnoj Aziji Nenad Marinković Gastoz vratio se u Srbiju, a sinoć je bio gost Ognjena Amidžića i u njegovoj emisiji otkrio još neke detalje svog boravka iza rešetaka. Na pitanje šta je najneprijatnije što je doživeo, Marinković je odgovorio:

- Na primer, to mi stalno prolazi kroz glavu. Plašio sam se da me neko u snu ne ogrebe noktom i da mi ne prenese bolest. Nemaš krevet, nego na podu i nas 100 u jednoj prostoriji. Imali smo dva toaleta koja mogu da se zatvore i veliko korito u kom se kupamo - rekao je Gastoz.

Informer

 

Prema njegovim rečima, na Tajland je otišao da gaji marihuanu jer je to tamo legalno.

- Rešio sam bio da promenim život, otišao sam sa kumom da gajim travu. Došla mi je ekipa iz Srbije na Tajland, rekli su mi da im uzmem neke pečurke, ja sam im kupio pečurke, to je ilegalno tamo... Pečurke su ilegalne, trava nije! Onda me je ujeo komarac, pa sam bio prikovan sedam dana za krevet zbog denga virusa. Tad sam stavio pečurke u kancelariju. Posle mesec dana dođe rutinska kontrola i nađu ih. Uzeli su mi pasoš kad sam priznao da je moje, trebalo je sutra da odem u imigraciono, da me verovatno deportuju. Posle mesec dana su me zaustavili pijanog na motoru i onda kreće priča nenormalna. Priče su bile sve gore i gore. Te pečurke sa Tajlanda niko na kraju nije ni probao - ispričao je Nenad kako je završio u zatvoru.

Informer

 

Bio je zatvoren više od 70 dana i kaže, svašta je tamo video pa i dvojnika Miljane Kulić.

- Gledao sam čoveka koji priča sa čašom vode, svašta. Spavao sam sa "akvamenom". Imao sam i mušku Miljanu Kulić, lik iz Italije, isti Miljana! Odmah sam upao u bandu, niko me nije maltretirao. Pet godina sam dobio zabranu da idem na Tajland. Vratio sam se kao zatvorenik - dodao je Marinković.