17.07.2024.

12:14

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Miloš Rafailović

Džet set

Princ od Vranje iskopirao Željka Joksimovića? Napravio potez zbog kog su mnoge javne ličnosti ozbiljno zaratile! (VIDEO)

Pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, proslavio se kada je na "Pesmi za Evroviziju" sa pesmom "Cvet sa istoka" osvojio maksimalan broj glasova publike, ali i ženska srca.

Prinčeva karijera je tada krenula uzlaznom putanjom, a pesma "Ela, Ela" koju je juče objavio preti da postane veliki letnji hit. Međutim, samo 10 dana ranije njegov kolega Željko Joksimović objavio je pesmu pod maltene istim imenom - "Ela"!

Neverovatno je što se sve to desilo u tako kratkom vremenskom periodu, a mi smo ga zvali da ga pitamo kakva je bila njegova reakcija.

Informer

 

- Bio sam iznenađen slučajnošću s obzirom na to da smo "Elu" napravili pre oko godinu dana i onda praktično u isto vreme objavili pesmu sa istim nazivom - rekao je on, a zatim objasnio da njegova pesma ne nosi žensko ime, već poznatu grčku reč: 

- Već su nam se javljale žene koje se zovu Ela ili Manuela, međutim, pesma i naziv "ela" je reč uzeta uzeta iz grčkog jezika i znači “hajde”, tako da je ona suštinski pokretačka, ali ću je rado pevati i nekoj Eli na nastupu. 

Princ je otkrio i zašto nije promenio ime pesme kada je video da je Željko objavio singl pod istim nazivom:

- Imali smo u glavi sliku Grkinje koja neprestano igra, penje se na sto i zavodi svojom pojavom muškarce, kao neka muza iz mora - objasnio je on, pa dodao:

- Hteli smo da napravimo malo brže pesme za ovo leto i s obzirom na to da smo "Elu" već radili, samo smo usavršili aranžman i malo se igrali sa žanrovima i stilom, a inspiracija je leto, Grčka i ideja o ženi zavodnici.

Stefan je otkrio da li mu je žao što nije objavio pesmu pre Željka.

- Nije, svako je očigledno imao svoj tempo objavljivanja, za mene je bitno da pesma dođe do što većeg broja ljudi, a onda će sami odlučiti koja je pesma veći hit - kazao je on i rekao koji su mu planovi za naredni period:

- Do kraja leta objavićemo još dve pesme, na jesen jedan duet i onda sledi prijava na "Pesmu za Evroviziju". Paralelno sam aktivan sa bendom i nastupima širom Srbije i planiram da se proširim na čitav region, naročito nakon pobede na festivalu “Biser Jadrana” u Tivtu nedavno.

Kako zvuči Stefanova pesma možete čuti u videu ispod, a da li je bolja od Željkove procenite sami.