17.07.2024.

17:16

Foto: Foto: Printscreen/Instagram/yaemina

Džet set

Važi za najbogatiju pevačicu, a večera ajvar i hleb: Emina Jahović podelila fotku iz vile i time sve "oborila s nogu"

Muzička zvezda Emina Jahović godinama živi na relaciji Turska - Srbija, a na svom Instagramu nalogu svakodnevno objavljuje trenutke iz privatnog života

Uprkos tome što se razvela od Mustafe Sandala, ona i dan-danas uživa u luksuzu, a je sada svojom jednostavnošću sve "oborila s nogu".

Emina je, naime, podelila fotografiju svoje večere i pokazala da je odlučila da joj obrok budu ajvar i crni hleb.

- Tako jednostavno kao ajvar - piše u opisu Eminine fotografije.

Inače, Emina i Mustafa zvanično su se razveli 6. juna u Istanbulu, nakon 10 godina braka, a kako prenose turski mediji, pevačica je od njega dobila značajan deo novca.

Kako navodi turski Haberturk, Sandal je Emini ostavio dve trećine prihoda nakon što je prodao njihovu luksuznu kuću u Istanbulu. Spekuliše se da će od prodaje ove vile inkasirati najmanje 3 miliona dolara.

Osim toga, Sandal će svojoj bivšoj supruzi kupiti novu kuću u Srbiji, koja će koštati najmanje 250 hiljada dolara. Takođe, Emina će svakog meseca od alimentacije dobijati 15.000 turskih lira, odnosno 2.800 evra. Mustafa će plaćati i 5.000 turskih lira, odnosno 938 evra mesečno za svako njihovo dete, sinove Javuza i Jamana. On će finansijski pokriti svojoj dece školovanje i letovanje, a za to će izdvojiti 60.000 turskih lira, odnosno 11.257 evra godišnje.