18.07.2024.

12:00

Foto: Zoran Sinko/privatna arhiva

Džet set

Kebu potreslo ubistvo mladog policajca iz Loznice! Folker uputio saučešće porodici: "To je tragedija, mlad život se ugasio"

Tuga danas vlada Loznicom, ali i čitavom Srbijom, nakon ubistva mladog policajca Nikole Krsmanovića (34), a meštani ovog kraja i dalje u neverici opraštaju se od kako kažu, mladića za primer.

Informer

 

Pevač Dragan Kojić Keba, koji je rodom iz Loznice poznavao je nastradalog policajca i njegovu porodicu, za koje je imao samo reči hvale.

-  Velika tuga, porodica Krsmanović je divna, to je tragedija. Potresen sam, mnogo mi je teško, mlad život se završio, 34 godine. Veoma je žalosno, ta tuga ne može da se opiše. Familija Krsmanović je divna i izjavljujem im saučešće - rekao je pevač za Pink.rs.

Informer

 

Milenko i Ljiljana Krsmanović roditelji ubijenog policajca Nikole nemi su od bola i mnogi ljudi su došli da izjave saučešće. Čeka se da dođe njegova sestra iz Švajcarske.

Podsećamo, Nikola Krsmanović (34) podlegao je povredama u Opštoj bolnici u Loznici, nakon što ga je ranio Albanac sa Kosmeta Hajziri Artan (33), upucavši njega i kolegu u Lipničkom Šoru. Artan je, prilikom izlaska iz vozila, pucao iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobegao.