Autor: Informer/K.Ć.

18.07.2024.

19:14

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

Džet set

AU, KAKVA MOŠA! Tea Tairović bi najradije da ovaj snimak nestane: Mladić joj mahao sa 50 evra ispred nosa i na kraju je ukanalio (VIDEO)

Tea Tairović sigurno je u vrhu onih koji uzimaju velike svote novca zbog proslava na kojima pevaju. Odavno je poznato da pevači hrle da zabavljaju narod na romskim svadbama, krštenjima i pod šatrom, a sve kako bi uzeli što veći bakšiš.

Informer

 

Ipak, nije sve uvek tako bajno. Tea Tairović našla se u situaciji koja možda najbolje opisuje koliko posao pevača ume da bude degradirajuć. Na jednom od njenih poslednjih nastupa, mlađi muškarac se poigrao sa pevačicom, pa je navlačio da uzme bakšiš od 50 evra, na šta je ona, čak dva puta, nasela. 

Snimak se munjevitom brzinom proširio društvenim mrežama, a od bruralnih komentara, verujemo da ni pevačici nije dobro.

"Zvezda, a ponižavaju je za 50 evra", "E tako joj i treba kada se istripovala", "Šta vam je ovde čudno, pa ona je odrasla ispod šatre, naravno da se igraju sa njom kao da je mečka Božana", samo su neki od brojnih komentara.

Bilo je i onih koji je brane.

"Ako Ceca može da uzima bakšiš na romskim svadbama, što ne bi i Tea na nastupu?! Previše ste licemerni, kao da vi ne biste uzeli..."