Autor: Informer/A.S.

19.07.2024.

11:27

Foto: Shutterstock

Džet set

Venčanje iz pakla! Voditeljka proživela agoniju na svoj najsrećniji dan, matičar bio pijan, došlo i do krađe automobila

Bivša voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić već tri decenije uživa u skladnom braku sa sudijom, Miroslavom Alimpićem. 

Njih dvoje su se upoznali na sudu, a da je Jelena ostavila Miroslava bez reči, govori njegov jedan gest. Naime, ubrzo nakon njihovog susreta, on joj je na radno mesto poslao telegram u kom je pisalo: "Želim Vam divan dan". 

Iako je njihova ljubav bila bajkovita, venčanje im nije ostalo u lepom sećanju. Jelena je ispričala da je taj dan matičar bio pijan, pa je nakon čina sklapanja braka, pred punom salom počeo da peva, zbog čega je gostima, ali i mladencima bilo neprijatno. 

- Matičar je, kada nas je venčao, pred svim gostima počeo da peva "Ljubav, ah ljubav". Gostiju nije bilo puno, oko šezdesetak rodbine i prijatelja - rekla je u emisiji "Venčanje od A do Da" Jelena, pa nastavila:

Informer

 

- Građansko venčanje na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo je u 19 sati, a onda oko 22 sata mi je prišao prijatelj mog oca, koji je iz Mađarske tada došao novim mercedesom E-klase i pitao me: "Sunce je l' to meni neko preparkirao auto?" Meni tog trenutka pada klapna, završava se svadba jer istog sekunda shvatam da je čoveku neko ukrao auto. Tako da se tog 12. marta 1994. ne sećam baš sa radošću.

Informer

 

Iako svadba nije slavno prošla, bivša voditeljka je ispričala da je bila zadovoljna kako je izgledala taj dan. 

- Venčanica je bila zaista lepa, korset optočen biserima, a donji deo sav od tila, a frizura je bila skromna - izjavila je Jelena.