19.07.2024.

12:45

Foto: instagram.com/karleusastar

Džet set

"Zahtevam hitnu reakciju nadležnih": Karleuša objavila potresnu fotografiju mučki ubijenog psa, ko je spreman na ovakva zverstva? (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša je, osim po brojnim hitovima, poznata i kao veliki ljubitelj životinja, a na društvenim mrežama se redovno zalaže za njihova prava.

Karleuša je danas na svom Instagram profilu objavila potresnu fotografiju psa kojeg je neko mučki ubio!

Informer

 

- Psi iz azila Ruma mučki ubijeni - stajalo je u opisu objave koju je pevačica repostovala na svoj stori, a Jelena je dodala:

- Zahtevam hitnu reakciju nadležnih! Hitno, hitno!

Informer

 

Treba imati u vidu da počinioce ovakvih dela treba prijaviti policiji i privesti ne samo zbog počinjenog zločina, već i zbog toga što se vrlo često dešava da su isti u stanju da slično učine i čoveku. Ničim izazvano ubijanje životinja vrlo često ukazuje na oblik psihopatološkog ponašanja, što takve osobe čini opasnim i po društvo.

Ako imate više informacija o ovom slučaju javite se policiji i pomozite da se ovi zločinci privedu pravdi kako ne bi stradao još neko.

Informer

 

Podsetimo, Karleuša je usvojila psa kojem je neko odsekao rep i obe prednje šape i dala mu ime Alfa. Nakon uspešne borbe za život i nekoliko operacija, Jelena je dobila novog najboljeg prijatelja kojem je pružila dom i ljubav kakvu zaslužuje, a na njen plemenit čin bi svi trebalo da se ugledaju.