19.07.2024.

16:01

Foto: Foto: Tanja Andric

Džet set

Još uvek pati za njom! Ivan Marinković objavio fotku iz stana koji je bio Jelenin i njegov dom, ne može da se navikne na to da je nije pored njega! (FOTO)

Bivši rijaliti učesnici, Ivan i Jelena Marinković, ušli su u "Elitu" kao bračni par i ništa nije slutilo da će pred sam kraj rijalitija doživeti ljubavni brodolom.

Naime, Jelena je prevarila Ivana sa cimerom Urošem Rajačićem, nakon čega su usledile brojne svađe, prozivke i iznošenje "prljavog veša" nakon šest godina zajedničkog života.

Informer

 

Marinkovići su odlučili da se nakon izlaska iz rijalitija razvedu, a Ivan je molio Jelenu da mu da njihovog zajedničkog psa Beku, za kojeg se mnogo vezao.

Njegova još uvek zakonska supruga nije htela ni da čuje za tu ideju, a Marinković je na svom Instagram profilu objavio Bekinu fotku i tako svima stavio do znanje koliko pati za njom.

Informer

 

Podsetimo, Marinkovićka se nedavno pojavila na žurci povodom završetka "Elite", na kojoj ju je bivša cimerka Žana Omnia Đorđević pretukla. Jelena je tom prilikom zadobila lakše telesne provrede i otišla u Urgentni centar u kojem su joj stavili kragnu, a kako se sada oseća možete pročitati OVDE.