19.07.2024.

23:11

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

"Taj zanat ne može svako da nauči": Ljuba Perućica otkrio koja koleginica će Jani preuzeti titulu "kraljice bakšiša"

Mnoge zvezde nose epitet kraljice bakšiša, za neke je to Jana Todorović, za druge Tea Tairović, ali Ljuba Perućica je svedok da bi još jedna pevačica vrlo lako mogla da ponese ovu laskavu titulu.

Informer

 

- Moram da ispričam nešto za jedno gostovanje sa Aleksandrom Mladenović. Radili smo neko veselje u Berlinu i to je bila jedna među prvim svirkama koje smo radili zajedno. I onako radimo mi svoj posao kako treba, a ja kao i uvek pratim šta ko radi od gostiju - ispričao je Perućica za Grand.

On je kroz smeh otkrio kako Mladenovićeva koketira sa publikom.

Informer

 

- Gledam kako Aleksandra to namazano i suptilno sredi. Nekako su svi bili oko nas i ona malo peva, pa onda prošeta krug, a oni se svi okreću za njom. Pa se onda vrati i nastavi da peva. Ona to tako lepo i fino radi. Ja vidim koliko tu zanata zapravo ima. To treba znati, ali to je prosto zanat koji ne može svako da nauči - iskren je Ljuba.

Informer

 

Podsetimo, Perućica je nedavno priznao da je oduvek verovao u uspeh bivše partnerke, Aleksandre Prijović.

- Svi smo znali da će to da se desi. Vrhunski pevači koji ima takve mogućnosti i zvezde koje su joj naklonjene, treba imati i sreće pored talenta, ona je najtelentovanija i znao sam da će postati velika zvezda.