Autor: Informer.rs

20.07.2024.

10:37

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Mia: Probudim se normalna, a već oko pola dva...

Ovaj, po mišljenju mnogih, pravi letnji hit,, napisala je Mijina kuma Jelena Trufunović, dok je na aranžmanu radio njen suprug, Bojan Grujić.

Vatrena crnka u visokobudžetnom spotu koji je snimala na nekoliko lokacija u Crnoj Gori i u Beogradu, izgleda bolje nego ikada, a osim stasa i glasa, pokazala je i ozbiljno glumačko umeće. Glavna rola u video klipu pripala je upravo njoj, a pored nje, u kadrovima možemo videti njene drugarice, šminkerke, te poznatog prestoničkog frizera Stevana Radivojevića, koji je bio zadužen i za sve njene transformacije...

Informer

 

Mia kaže da ju je pesma kupila na prvo slušanje, a da nije pogrešila, dokaz su i komentari koje dobija svakodnevno. Osim što se većina žena pronalazi u tekstu, oni koji je malo bolje poznaju, tvrde da je to Mijina autobiografska numera:

Informer

 

"Moja majka, kad je čula pesmu, rekla mi je: 'Pa ovo si ti! Original!', a ja baš mislim da sam duša od čoveka"- rekla nam je Mia kroz smeh, pa objasnila da su česte promene raspoloženja žene o kojoj peva, zapravo karakteristične za horoskopski znak Blizanci, kojem i ona pripada.

Informer

 

Pesma "Normalna" samo je uvertira u ono što Borisavljevićeva priprema, a ako je suditi po ovoj numeri, nema sumnje da je odlučila da se vrati zvuku s početka njene karijere.