Autor: Informer/A.S.

20.07.2024.

16:38

Foto: ATAIMAGES/Zoran Sinko

Džet set

Majku Darka Lazića ostavio dečko? Draganova supruga tvrdi da su se pomirili, od Branke traži samo jedno

Majka folkera Darka Lazića, Branka Lazić u vezi je sa Draganom Paunovićem, koji je nedavno priznao da su se tajno venčali, što je izazvalo buru u javnosti. Branka je prvo demantovala navode svog partnera, pa onda potvrdila da su se venčali, da bi na kraju Paunović rekao da su to uradili kako bi Darkova majka dobila papire za boravak u Beču, jer tamo provodi mnogo vremena. 

Informer

 

Nakon toga, u celokupnu situaciju se umešala i izvesna Slađana Nikolić, koja je rekla da su Dragan i ona u braku, kao i da imaju ćerkicu. Slađana je dalje navela da su Paunović i ona jedno vreme bili razdvojeni, ali da su se sada pomirli. 

Informer

 

- Gagi i ja smo u braku i imamo zajedničku ćerku sa kojom smo bili na moru. Branka, neka joj je sa srećom, ništa nemam protiv žene i ne znam što toliko diže prašinu, bolje da ćuti i gleda svoj život. Gagi i ja smo zajedno i živimo u Beču gde ja imam kuću, našu zajedničku kuću - rekla je Slađana.

Informer

 

Slađana je zatim rekla da oni žele da ih Darkova majka ostavi na miru. 

- Bili smo jedno vreme razdvojeni, ali smo ponovo zajedno. On meni daje životnu energiju kao i ja njemu. Zajedno smo, srećni sa našom ćerkom. Branka bolje da nas ostavi na miru, mi nju ne diramo i ne znam šta hoće od nas! Dragan i ja smo godinama u braku, srećni smo i razmišljamo pozitivno - zaključila je ona za Telegraf.