Autor: Informer/K.Ć.

20.07.2024.

16:58

Foto: Printscreen You Tube/marija šerifović

Džet set

Marija Šerifović prvi put na odmoru sinom i bratom: Danijel burno reagovao kada je video da ga snima, pa rasplakao Maria

Iako je otišla na odmor, Marija Šerifović nije mirovala, ona je snimala vlog za svoj Jutjub kanal i ovaj put. Većina fanova je bila oduševljena zbog Danijela, jer se dugo spekuliše u kakvom su njih dvoje odnosu, a sada smo imali priliku to i da vidimo.

Informer

 

Oni su uživali, šetali i obilazili radnje, ali je Danijel, dok su još bili u stanu, izjavio da ne želi da se snima, već samo da se čuje njegov glas. Marija je na to odmah reagovala i u šali dodala da je rasplakao mališana zbog demonstativnog izlaska iz sobe i lupanja vratima.

Informer

 

Nakon toga su krenuli u šetnju gradom, a Verica je u jednom trenutku rekla da joj je Španija omiljena destinacija i da je vreme idealno. Danijel se požalio da mu je hladno, na šta je Marija uzvratila da mora da poseti lekara.

Komentari ispod videa su se nizali, a mnogi su istakli da bi Marija trebala više da snima svoju porodicu jer su urnebesni i potpuno opušteni.