Autor: Informer/A.S.

20.07.2024.

21:56

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile

Džet set

Nije bilo sve tako idealno! Tanja Savić priznala šta joj je na početku veze sa dečkom bio najveći problem, shvatila da je mnogo pogrešila

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Tanja Savić, u vezi se ja sa 11 godina mlađim dečkom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem

Ona je nedavno za medije ispričala da je Muki čovek njenog života, te da uskoro priželjkuje da stane na ludi kamen. 

Informer

 

Iako sada uživaju u skladnoj vezi, bez trzavica i problema, Savićeva je gostujući u jednoj emisiji ispričala da nije tako bilo u početku. Kako je istakla, ona je bila zabrinuta jer nije znala kako će njegova, ali i njena porodica reagovati na veliku razliku u godinama između njih. 

Informer

 

- Problem je bio kod mene u stvari, kod njega razlika u godinama nije predstavljala problem. Kod mene da, ja sam bila ono jao šta će reći... Imam i dvoje dece malo je to bilo i pitanje kako će moji da prihvate i njegovi naravno, sve to stoji - počela je priču Tanja Savić pa zaključila:

Informer

 

- Na kraju sam shvatila da uopšte nije važno i nikoga ne zanima, niti interesuje kako ću ja da živim, pošto meni niko ne plaća račune. Niko ne živi sa mnom, ja živim lično sama sa sobom, sa njim sada i sa svojom decom. Koga briga mislim - rekla je pevačica u emisiji "Magazin In".