21.07.2024.

17:09

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Milica Dabović pozirala kao u pornićima: Mikro trouglovi na grudima i tračica posred guze, otišla korak dalje, pa sve zabezeknula (GALERIJA)

Milica Dabović ovog leta odmara u Crnoj Gori, na Adi Bojani, odakle svakodnevno objavljuje eksplicitne fotografije u bikiniju.

Bivša košarkašica uživa da provocira, a poslednjom objavom otišla je korak dalje, i time malo koga ostavila ravnodušnium

Ona je pozirala na ljuljašci, u provokativnim pozama, a na sebi je imala minijaturni kupaći u vidu tračica u zelenoj boji.

Podsetimo, Milica Dabović u velikom prvomajskom intervjuu za Informer govorila je brojnim aktuelnostima, a između ostalog, otkrila je i kako je zaradila prvi honorar.

- Prvi novac sam zaradila od košarke sa svojih 20 godina. Kada sam dobila svoju prvu profesionalnu platu, dala sam je svojim roditeljima, jer smo imali mala primanja u tom trenutku, a i želela sam da im se zahvalim na svemu sto su za mene uradili. Tata mi je tada vratio deo te plate, a ja sam otišla u tržni centar i nakupovala meni i Ani garederobu.

Tagovi: