22.07.2024.

08:28

Foto: Pink Tv prntscreen

Džet set

Sećate li se Tihomira Tepića? Godinama je vodio "Grandove" emisije, a u međuvremenu je promenio zanimanje - evo kako danas izgleda (VIDEO)

Tihomir Tepić godinama je bio "udarna pesnica" "Grand produkcije", te se zajedno sa Draganom Katić nalazio u ulozi voditelja njihovih najgledanijih TV formata.

Nakon više od decenije, ovaj rođeni Temeranin odlučio je da se povuče iz javnog sveta, međutim, sada je rešio da se oproba i u novom zanimanju - pevanju.

Naime, na društvenoj mreži TikTok osvanuo je kaver pesme Rođe Raičevića, "Dabogda", upravo u izvođenju nekadašnjeg prezentera "Grand parade", a komentari ispod objave u najmanju su ruku podeljeni.

- "E, još samo ti da propevaš i sve smo videli", "Užas", "Ne skrnavi pesmu", "Bravo, bre", Pa, dobro, svakako je najbolji pevač među voditeljima" i drugi. 

Inače, Tihomir Tepić, kojem danas na Instagramu piše i da je menadžer restorana i hotela, svojevremeno je, upitan iz kog se razloga povukao iz sveta zabave, beogradskim Novostima rekao:

Vesti u tablodima ili paparaco fotke, nameštene ili ne, neće mi platiti račune. To sam odavno shvatio, pa ne dajem povoda i ne želim da se eksponiram na taj način. Moj posao je da budem spona između pevača i gledalaca, a ne glavna tema u tračevima.