22.07.2024.

09:02

Foto: foto: Društvene mreže, ATA Images

Džet set

"Čula sam nove pesme, može to mnogo bolje": Tamara Milutinović bi baš da ratuje s Džehvom, ni album ne može da joj pohvali

Tamara Milutinović privukla je nedavno veliku pažnju, kada je prvi put progovorila o svom odnosu sa Teodorom Džehverović, sa kojom je bila deo sastava "Đavolice".

Ona je sada, u razgovoru s jednim medijima, prokomentarisala brojne aktuelnosti, pa se, između ostalog, dotakla i Džehvinog novog albuma, te njihovog potencijalnog dueta.

Verovatno bi privuklo veliku pažnju da se okupe „Đavolice“ i da Teodora i ja opet radimo zajedno. Ispratila sam njen novi album. Ok je to, ali može ona mnogo bolje. Ja neke njene stare pesme baš volim, ovo novo je ok, ali može ona bolje.

Informer

 

Na pitanje da li bi sa Teodorom uradila duet, Tamara je rekla: "Zašto da ne, volela bih."

Jedan od najviralnijih snimaka sa nastupa u Crnoj Gori je onaj gde Disengerica fanu "pravi gibanicu" na glavi, renda mu kačkavalj, baca kore, stavlja jaje na glavu....

- Pite pravim kod kuće i kad bi to moja publilka tražila, donela bih im na nastup. Šokirala sam se kad sam videla taj snimak. Od njega nas ništa više ne može začuditi. To je on.

Informer

 

Sa druge strane, takođe, društvenim mrežama kruži i video koji je snimio gost na nastupu Tee Tairović, momenat kad joj daje bakšiš od 50 evra, a ona kada pruži ruku, on skloni novac. Tamara kaže da je i ona imala takve situacije.

Informer

 

- U, koliko puta mi se to desilo. Kao on je faca. Zapravo, hoće da ispadne faca. Trudiš se da ne reaguješ u takvim situacijama. Ja se isključim iz toga. Onda kad se to desi, ni ne pogledam ga, ne dajem mu više na važnosti. Hteo si da ispadeš faca, e, pa sad ideš na ignor. Znaš, svi misle kako je pevačima ultra lako i da tu ne postoje nikakvi problemi. Ako izuzmemo momentat vožnje kolima po 8 do 10 sati do nekog mesta, vremena tek da se istuširaš i izađeš na binu, pa povratak u auto i isto toliko u kolima do druge lokacije do koje se putuje satima i satima, ima dosta psihički stresnih situacija. Onda na nastupu neki "fini" gosti počnu da te maltretiraju, traže razne pesme, viču, da bi ih čuli na bini zašto "njihova" pesma nije na reperturaru. Ma, svašta tu ima - zaključuje Tamara Milutinović za Kurir.