22.07.2024.

09:54

Foto: Foto: Privatna arhiva, Masha Banjdur, Dejan Milićević

Džet set

Iznenađenje voditeljki Informer TV u programu uživo: Ana Mandić se nakon medenog meseca vratila, evo šta ju je sačekalo (VIDEO)

Voditeljka Informer televizije, šarmantna Ana Mandić, nedavno je stala na "ludi kamen" sa partnerom Nebojšom Žugićem.

Atraktivna plavuša i direktor Arene na večnu su se ljubav zakleli u Hramu Svetog Save, nakon čega su slavlje, za 300 zvanica, organizovali u jednom prestoničkom restoranu, o čemu je u ekskluzivnom intervjuu za Informer Mandićeva detaljnije govorila.

Informer

 

Nakon raskošnog venčanja, ali i medenog meseca, prezenterka "Info jutra" vratila se kao Ana Žugić Mandić, a njene kolege sa televizije, nakon ulaska u bračne vode, uputile su joj sijaset lepih želja.

- Ana je moja emotivna račica. Inače, ja je zovem "barbi" i poželela bih joj da sa Nebojšom što pre dobije jednu takvu lepoticu, kao što je ona. Znači, da liči na nju, pa onda ona tri sina, koja je Nebojša poželeo, da dođu kasnije. A, nadam se da će, kada zatrudni, program voditi do devetog meseca, da ne budem ja u problemu (smeh) - rekla je najpre Ivona Tomković, direktorka programa Informer televizije, dok se Kija Kockar navodezala:

Informer

 

- Mladom bračnom paru Žugić želim da budu srećni, imaju komunikaciju u braku, dece koliko god požele, putuju što više i da se podržavaju. 

U programu su govorile i Katarina Odalović, Jovana Matijašević, Zvezdana Jevtić i Miloš Kostadinović, a za kraj se emotivnom paru obratio Mussab Al Shukeir, urednik sajta Informer.rs.

- Ani Mandić želim puno ljubavi i sreće u braku, i da bar jedan fudbalski klub dobije sa Žugom, dakle 11 sinova - poručio je Mussab Al Shukeir.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta.