22.07.2024.

11:32

Foto: Foto: Zoran Sinko, Miloš Rafailović

Džet set

(FOTO) Sonja je nakon Lukasa uslikana s ovim turskim milionerom! Došao u Beograd zbog nje, Aca ga isponižavao: Debili!

Sonja Vuksanović u medijima je najpoznatija po brakovima sa Acom Lukasom i Željkom Šašićem, sa kojima je dobila ćerke, najpre Sofiju Šašić, a zatim i Viktoriju Vuksanović.

Sonjin ljubavni život oduvek je intrigirao javnost, a jednom prilikom, vlasnica butika gargerobe "uhvaćena" je u srpskoj prestonici sa turkim pevačem i, kako su mediji navodili, milionerom - Ozkanom Šenom.

Informer

 

Tada je ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila Šena, koji je doputovao u Beograd kako bi se video sa atraktivnom brinetom, a njih dvoje našli su se na piću u luksuznom naselju, u kojem ona poseduje koncept-stor.

Na ove navode nije ostao imun ni Lukas, koji se tada žustro oglasio za beogradske medije.

Informer

 

- Nema veze Sonja sa njim. Ta afera je nameštena, ali ni ona to ne shvata, već mi sve radi namerno. Taman smo se izmirili i sredili neraščišćene račune, a gledaj sad ovo! Došle budale da naprave pare, pa uhvatile Sonju da im odradi marketing, i to preko mene. Video Turčin ko je Aca Lukas, pa bi preko mene da se proslavi, ali malo se zaj**** dečko! Za veliku ribu treba još krupniji mamac. Ja se na takve crviće ne pecam. Čime se sve ljudi bave, debili, bre! On će se skloniti od Sonje kad vidi da nema vajde od toga. Zato neću ni da reagujem. I ovo mu je previše medijskog prostora koji je dobio preko mene. Imam ja mnogo pametnija posla nego da se bavim debilima, uradio sam pesmu, sada radim spot. Kao što sam rekao, biće to nešto neviđeno, a opet u mom stilu - rekao je Lukas, a prenela Republika.