22.07.2024.

22:43

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Pomagala mi je kada nisam imala novca": Jovana Jeremić otkrila šta nikada neće zaboraviti Ani Radulović! (VIDEO)

Voditeljka Ana Radulović danas proslavlja 32. rođendan, a na zabavu o kojoj će se sigurno puno pričati pozvala je i njenu koleginicu sa Pinka, Jovanu Jeremić.

Jovana je na samom početku otkrila gde je bila pre dolaska na slavlje.

Informer

 

- Došla sam sa snimanja džinglova, biće pravi Holivud, biće istorijiski motivi, biće svega, spremamo neverovatna izneđenja - rekla je Jovana i otkrila šta je poželela Ani:

- Poželeću joj da joj se ostvari želja koju nikome nije rekla, ja joj želim da je partner voli još više nego što je voli, ona sija dobrotom i ljubavi. Ana i ja se poznajemo jako dugo, preko deset godina, ona je meni davala haljine na početku karijere kada ja nisam imala novca, ja joj to nikada nisam zaboravila, i zato sam ovde, jer ona je moj prijatelj i jako mi znači u životu.

Informer

 

Jovana je rekla da nije trudna i da ne žuri da dobije drugo dete, a onda se Radulovićeva pojavila i otkrila koliko joj Jovana znači:

- Moja koleginica koja je ceo dan radila da me ispoštuje, a moram da kažem da je ona meni činila jer sam ja imala tada privatan biznis i meni je to značilo. Ona je moja prijateljica celog života - rekla je Ana.