22.07.2024.

15:04

Foto: Foto: Shutterstock, Printscreen Instagram/ljubisavljeviceva

Džet set

Trudna Jovana Ljubisavljević?! Bivša misica krila da je u blagoslovenom stanju, evo u kom je mesecu

Jovana Ljubisavljević se pre dva dana udala za Bogdana Srejovića. Venčanje je održano u manastiru Gračanica, a fotografije sa crkvenog venčanja su podelili na društvenoj mreži Instagram.

Kako pišu domaći mediji, Jovana je navodno u drugom stanju, ali i dalje želi sve da drži u strogoj tajnosti.

- Presrećni su, Jovana je zakoračila u treći mesec i do četvrtog meseca ne želi da to deli sa fanovima, ali to im je bila želja, ona je stalno ponavljala da želi da ostvari u ulozi majke - rekao je izvor blizak paru za Republiku.

Inače, Jovana je nedavno komentarisala navode da planira udaju i potomstvo sa Bogdanom.

- Naslov za naslovom! Baš sedimo ovako i čitam negde: "Ona je već nama najavila"... Ljudi, ja ću reći svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: "Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje". Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći "da" ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je, jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to.