22.07.2024.

22:18

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Caru fali reklama preko mene": Maja Marinković oplela po Filipu i Aleks, pa otkrila u kakvom je odnosu sa Stanislavom (VIDEO)

Starleta Maja Marinković nedavno je izašla iz rijalitija "Elita" u kojem je zauzela visoko četvrto mesto.

Večeras je bila jedna od zvanica na rođendanu voditeljke Ane Radulović, a na zabavu je došla u društvu oca Radomira Takija Marinkovića.

S obzirom na to da je u rijalitiju započela romansu sa Stanislavom Krofakom sa kojim provodi vreme i van zidina imaginarijuma, mnogi su se začudili kada je njen bivši dečko Filip Car otkrio da ga je Marinkovićeva zvala čim je napustila rijaliti.

Informer

 

Maja je kao i uvek bila raspoložena da odgovori na sva pitanja novinara, a ovaj put je odmah prokomentarisala Filipovu reakciju na njen poziv.

- Odlično sam, falila mi je sloboda. Što se tiče Filipa, videla sam da je davao izjave o meni. To je moja prošlost, on me zaista ne zanima. Čula sam da me pljuje po Tiktoku. Zamolila bih sve ljude da idu da ga giftaju, jer dok neko gifta, ja kupujem stanove. Tako da, nemam vremena da se bavim svojom prošlošću. Imala sam bezbroj poruka, poziva, odgovorila sam na jedan poziv, jer ja ničiju trudnoću nisam pominjala - rekla je ona, a na pitanje da li je iznenađena njegovim postupkom, odgovorila je:

Informer

 

- To je opšte poznato. On tako već godinama funkcioniše, fali mu reklama preko mene. Što se mene tiče, dečko me ne interesuje.

Marinkovićeva je otkrila da je uspela da skupi priličnu sumu novca i pametno je uloži.

- Bila je dobra zarada u rijalitiju. Kupila sam stan, ne mogu da otkrijem lokaciju, ali sam prezadovoljna svojim uspehom. Sa 28 godina ponosna sam na trud koji se isplatio.

Osvrnula se i na odnos sa Stanislavom Krofakom, a otkrila je i da li ima neke emocije prema Filipu.

Informer

 

- Družimo se, on je super momak, odnos je u najboljem redu. Emocije prema Caru su ugašene još davnih dana - rekla je ona, pa dodala:

- Ne bavim se njegovim životom. I njemu i Aleksandru sam poželela sreću, ali očigledno je da imaju potrebu da me uvlače u taj odnos - kazala je Maja i otkrila da li je tužila Aleksandru nakon tvrdnji da ju je čula kako priželjkuje da Nikolićeva pobaci dete:

- Rekla sam da ću podneti tužbu protiv Aleksandre, nisam još uvek to uradila, ali hoću ako bude nastavila da tvrdi neke stvari koje iz mojih usta nikada nisu izašle. To su jako ružne stvari, nisam monstrum da se bavim time.

Informer

 

Prošle godine je veliku pažnju privukao Majin odnos sa Desingericom koji joj je poželeo da ove godine pobedi, a ona je otkrila da li mu se zahvalila kada je izašla.

- Nisam mu se zahvalila kad sam izašla, zahvalila sam mu se u "Eliti" javno. On je super momak, imam najlepše mišljenje, to što se pričalo nije istina. Ako odem u Budvu otići ću na njegov nastup, zašto da ne.

Marinkovićeva kaže da nije razočarana jer nije odnela prvo mesto.

- Nisam razočarana, narod odlučuje. Svakako sam na visokoj poziciji, ispunila sam cilj koji sam isplanirala. Rano je da pričamo o ulasku u novi rijaliti - rekla je ona pa otkrila da li bi pre ušla u "Elitu" ili "Farmu": 

Informer

- Više sam za "Elitu". 

Starleta je prokomentarisala i odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša i priznala da nije očekivala da Miona prve večeri nakon izlaska prespava kod Ša umesto kod svojih roditelja.

- Miona je jedan ozbiljan folirant, ali malo me je začudilo to. Ne mogu da osuđujem, jer podržavam kada neko ima svoj stav. Ako oni smatraju da je to ljubav, ja im želim svu sreću.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.