22.07.2024.

17:01

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Stefan Karić prokomentarisao Jovaninu udaju za Bogdana! Nekada je sa njom planirao budućnost, a evo šta misli o njenom suprugu

Jovana Ljubisavljević, bivša misica i učesnica rijalitija, zakoračila je u novu fazu svog života udajom za Bogdana Srejovića, ugostitelja i bivšeg dečka Svetlane Cece Ražnatović.

Venčanje je održano u manastiru Gračanica, a fotografije sa crkvenog venčanja podelili su na društvenoj mreži Instagram. 

Njen bivši dečko Stefan Karić s kojim je započela ljubav u rijalitiju "Zadruga", poželeo joj je sreću u braku sa Bogdanom, o kojem ima najlepše moguće mišljenje i smatra da je upravo takvog dečka zaslužila njegova bivša izabranica:

Informer

 

- Pa, mogu da kažem da zaslužuje svu sreću ovog sveta i zašto bi me iznenadila ova vest? Nije se desilo preko noći, dugo su oni bili zajedno i red je da se ta ljubav kruniše, on je momak na mestu, vredan, sposoban, tako da mi je drago zbog nje, ponoviću da ona to zaslužuje. Pozdrav za njenu porodicu i sve najlepše joj želim u braku i životu - rekao je Stefan Karić.