Autor: Informer/A.S.

23.07.2024.

08:02

Foto: Miloš Lužanin/Bazar

Džet set

"Ovakve voditeljke niko nije imao": Jadranka Jevtić najavila spektakl u emisiji "Četiri i po žene", otkrila i šta su joj koleginice zabranile da uradi na snimanju

Od nedelje, 28. jula, na Informer TV moći ćete da pratite emisiju "Četiri i po žene" koja se po svemu razlikuje od onoga što ste do sada imali prilike da gledati. Četiri obrazovane, prelepe, talentovane, zanimljive dame će se potruditi da vam ulepšaju nedeljno popodne.

Nema sumnje da će Maja Mojskovski Rašević, Jadranka Jevtić, Zina Al Sattaf i Katarina Odalović već posle prve emisije postati vaša omiljena televizijska lica. 

Informer

 

Jadranka Jevtić, koju svi dobro poznajete na društvenim mrežema, sada nam je pričala o emisiji "Četiri i po žene", koja se po mnogo čemu razlikuje od onoga što je naša voditeljka do sada radila. Kako nam je istakla, jedva čeka da publika vidi sve ono što su spremile, a o čemu će se danima kasnije pričati. 

Informer

 

Publika mnogo voli da gleda "InfoTok" u kom bez dlake na jeziku komentarišeš aktuelna dešavanja, da li ćeš isto tako biti oštra i u emisiji "Četiri i po žene"?

- Sve zavisi od tema koje budemo imale. Radujem se ovom projektu i nadam se da ćemo osvojiti publiku iskrenošću, neposrednošću, duhovitošću. Kao što je rekla naša direktorka televizije, Ivona, nas četiri smo savršene u svojoj nesavršenosti. Mislim da će gledaoci uživati. 

Informer

 

Koliko se ova emisija razlikuje od emisija koje si do sada uređivala i vodila?

- Dosta, jer nisam radila nikada ovaj format sa nekim, uglavnom sam emisije sve radila sama. Nadam se da ću se uklopiti. Moje koleginice su profesionalci, svaka u svom poslu, zbog toga mislim da ću se odlično snaći. 

Informer

 

Uvek nam prezentuješ nešto novo i inovativno, šta možemo sada od tebe očekivati?

- Očekujte neočekivano. Ne mogu sada da otkrivam detalje, ali mislim da će svaka emisija imati priču za sebe, ali i poruku. Naučemo svi mi nešto novo, a najviše jedni o drugima.

Emisiju vode četiri žene, Maja, Zina, Katarina i ti, šta misliš, sa kojom od njih ćeš se najbolje slagati, a sa kojom ćeš imati sukobe mišljenja?

- To mi je sad nemoguće reći, ali neću štedeti ni jednu. Tako da žene, to vam je, što vam je.

Informer

 

S obzirom na to da će se u emisiji i kuvati, da li ćemo moći da te vidimo za šporetom i sa varjačom u ruci?

- Naravno ne libim se nijednog posla u kuhinji. U svojoj volim da lakiram nokte.

Koga od gostiju bi posebno volela da ugostite u emisiji?

- Draganu Mićalović, ona mi je totalno super lik. Slušala sam je nekoliko puta i jako mi se dopada njeno mišljenje oko odredjenih životnih stvari, tačnije njeni odgovori na pitanja o životu, porodici i udaji. 

Informer

 

Po čemu se emisija "Četiri i po žene" ralikuje od svih emisija koje su do sada prikazivane na televizijama?

- Po tome što ovakve žene niko nije imao.

Kako su izgledale pripreme za emisiju, da li imaš neku anegdotu da nam ispričaš?

- Htela sam da ponesem kandilo da okadim studio, ali sam bila sprečena od strane žena, da ne bi izbio požar. Pripreme za emisiju su mi bile zabavne, a i naučila sam nešto novo.