22.07.2024.

21:47

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Darko Tanasijević otkrio ko je bio njegov favorit u "Eliti", pa progovorio o svom ulasku u rijaliti! Voditelj obelodanio detalje nove sezone! (VIDEO)

Voditeljka Ana Radulović danas je napunila 32 godine, a na rođendansko slavlje koje je organizovala u jednom prestoničkom restoranu pozvala i svog kolegu Darka Tanasijevića.

Darko je okupljenim predstavnicima medija na samom početku otkrio da osim cveća, Ani još uvek ništa nije doneo za poklon.

Informer

 

- Osećam se skuvano, umorno, pospano. Večeras se nisam specijalno potrudio, uvek se trudim da budem kreativan i da budem drugačiji, ali sam sada uspeo da organizujem samo cveće u brzini. Svima se trudim da poklonim nešto kreativno, ali naručeno joj je nešto što će joj se jako svideti, ali tek treba da stigne - rekao je on i otkrio kakvi su mu utisci o "Eliti" koja se nedavno završila, a čiji je bio voditelj:

- Nakon svega ni meni nije jasno ko je s kim i kakvi će raspleti biti. Fascinantno mi je da me za Marinkoviće i dalje neko pita: "Da li je to namešteno", "Da li su to oni namestili". Ja kažem: "Da li to uopšte može da se namesti, zašto bismo mi to radili, a treće, zašto bismo to radili šest dana pred kraj". Takav smo narod, uvek smo sumnjičavi, uvek mislimo da se nešto radi iza kulisa. Takve priče kruže još od prve sezone, pa evo, vidimo da ništa nije namešteno. Sve je puno preokreta i zato mislim da će ova sezona "Narod pita" biti još zanimljivija.

Informer

 

Mnogi su pričali da će Jelena Marinković ući u narednu sezonu rijalitija i da će odneti pobedu, a Darko je rekao:

- Rano je pričati ko je pobednik "Elite 8". Učesnici se i dalje traže, neki su potpisali ugovore, ali ta imena se drže u strogoj tajnosti, a čak i kad ih obelodanimo, jako je rano prognozirati takve stvari.

Tanasijević je otkrio u koji rijaliti bi pre ušao, "Elitu" ili "Farmu".

Informer

 

- Pre bih ušao u "Elitu" nego na "Farmu". Iako ličim na neke životinje koje će živeti na farmi, smatram da sam više za "Elitu" - odgovorio je on i otkrio da će u predstojeću sezonu, u kojoj će se uporedo odvijati dva pomenuta rijalitija, ući osoba koju niko nije očekivao:

- Postoji osoba čije će vas učešće iznenaditi. Na ono što sam saznao i što mi je potvrđeno odreagovao sam i rekao "Vau, je l' realno da ste uspeli da to sredite?". Ta osoba se bavi javnim poslom. Ne smem da vam kažem da li je već bila u rijalitiju. 

Voditelj je otkrio šta će biti novina u odnosu na prethodne sezone rijalitija.

Informer

 

- Željko Mitrović je to već negde objašnjavao. Oni najbolji iz "Farme" će kao nagradu dobiti prebačaj u "Elitu", dok će s druge strane oni ne baš tako sjajni u "Eliti" imati kaznu da završe na "Farmi". Biće ultrazabavno za gledanje.

Prokomentarisao je i pobedu Anite Stanojlović koja je pored trofeja dobila i ček od 100.000 evra.

- Čim je pobedila, to je zato što je zaslužila. I Aneli i Anita i Maja imaju svoju armiju fanova. Anita je imala najveći broj glasova. Ne pobeđuju tu najmoralniji, najtalentovaniji, najbolji ljudi, već oni koji imaju najviše glasova. Ona ih ima i to ubedljivo. Zasluženo je - kazao je on, pa otkrio ko je bio njegov favorit:

Informer

 

- Voleo bih da je to bio neko ko je tu bio mnogo godina. Na primer, voleo bih da to bude Lepi Mića. Meni bi to bilo strava. Matora, Maja Marinković, Janjuš... Oni su tu godinama, intrigiraju javnost, svakako su i oni zaslužili pobedu, ali da ne bih davao diplomatske odgovore, reći ću Lepi Mića.

Tanasijević je prokomentarisao i poruke koje dobija od ljudi na društvenim mrežama.

- Uvek se nađe neka uvreda, pretnja, kleveta... To me je ranije povređivalo i brinulo, ali nikada to nisam prijavljivao policiji. Treba prijaviti, ali nisam imao energije.

Darko je za kraj rekao koga bi voleo da vidi na "Farmi" kako muze kravu.

- Ivanu Šopić ili slavljenicu, Anu Radulović.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.