23.07.2024.

10:52

Foto: Foto: Tanja Andrić, Miloš Rafailović

Džet set

Kaća Grujić za Informer o Desingerici i reperovom šokantnom nastupu: "Odvratnija mi je publika, meni to nije normalno!"

Katarina Grujić ovo, kao i svako prethodno leto provodi na Crnogorskom primorju, gde nastupa iz noći u noć, ali i poseduje luksuznu porodičnu nekretninu sa bazenom.

Pevačica se, iako je zbog njegovih poslovnih obaveza - odvojena od supruga Marka Gobeljića, maksimalno trudi da uživa sa svojom naslednicom Katjom, a sada je u razgovoru za Informer prokomentarisala brojne aktuelnosti.

Informer

 

Na samom početku, pitali smo Kaću da li je bila upućena u nasilje koje je Aleksandra Mladenović doživela od strane bivšeg dečka, pevača Isaka Šabanovića.

- Ukoliko je to istina, a verujem da jeste s obzirom na to da je Aleksandra sama to iznela u javnost, definitivno će mi se promenti mišljenje o njemu. Žao mi je što to čujem i trebalo bi da ga je sramota! 

Informer

 

Desingeričin performans u Budvi, kada je pravio pitu nad glavama posetilaca, ali i pljunuo devojku iz publike, privukao je ogromnu pažnju, a sa Grujićevom nismo mogli da se ne osvrnemo i na to.

- Meni to nije normalno! Od samog nastupa, odvratnija mi je publika koja to trpi. Ne mogu sada da pričam i o tom pljuvanju, to roditelji treba da se zapitaju kako su vaspitali svoju decu i gde ih puštaju da idu i šta da rade. Zamisli kako je to vaspitano kad voli da ga neko pljuje u usta. Desingerica je shvatio da od najvećeg debila možeš da postaneš zvezda.

Informer

 

Naposletku, muzička zvezda nam je otkrila kako provodi vrele letnje dane.

- Sa mnom je Katja, a ja već tradicionalno ovde provodim mesec i po dana. Nastupam, ali stižem i da se provedem. Bila sam na Tei Teirović i Aleksandri Mladenović, njih jako volim da slušam. Ići ću kod Aleksandre Prijović, a čekam i Čolu.