23.07.2024.

21:46

Foto: Tanjug/Miloš Rafailović

Džet set

Princ doživeo saobraćajnu nesreću! Pevač sleteo sa puta, evo kakvo je njegovo zdravstveno stanje!

Pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, juče je imao saobraćajnu nezgodu, a na svom Instagram profilu objavio je snimak na kojem se vidi kako pokušava da izvuče auto koji je sleteo sa puta.

Mi smo pozvali Princa koji nam je objasnio šta se dogodilo.

Informer

 

- Tražio sam neki plac, jer planiram da kupim plac u Vojvodini koji je relativno blizu Beograda. Pratio sam navigaciju koja me je pogrešno navela i sleteo sam na neki put koji je bio ulubljen od traktorskih guma. Pokušao sam da se krenem, ali nisam uspeo i morao sam da ostavim auto čitavu noć nasred neke njive u Beškoj. Umalo sam upalio gume od verglanja. Ujutru smo se vratili i našli čoveka koji je kamionom izvukao auto - rekao je on za Informer i otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju:

Informer

 

- U dobrom sam zdravstvenom stanju, povredio sam se samo duševno. Oseća se paljevina kada otvorim haubu, ali srećom je i to prestalo. Plašio sam se da će mi se zapali auto, umalo sam zapalio gume... Što više verglaš, to gore, kao da se ukopavaš u živo blato. Izgleda da moram da prestanem da vozim BMW-a seoskim putevima, već treba da kupim neku džipčinu.

U videu ispod možete pogledati kako je sve ovo izgledalo.