Autor: Informer/K.Ć.

24.07.2024.

09:06

Foto: Masha Bandjur/tanja andric

Džet set

"Ne mora da prodaje drogu!" Rasta o skandaloznom ponašanju Dragomira Despića: "To nije moja šoljica čaja"

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ponovo se našao u centru skandala nakon jednog svog nastupa u Crnoj Gori. Despić je za vreme svirke, rendao sir po publici, ređao kore za pitu po njihovim facama i lupao jaja, a onda je pljunuo jednoj devojci iz publike u usta.

Ovaj njegov gest je naišao na osudu javnosti i poznatih ličnosti, a reagovalo je čak i Ministarstvo kulture Crne Gore i tom prilikom su izrazili veliku zabrinutost zbog njegovog ponašanja.

Jedan od njih je i Stefan Đurić Rasta, ali za razliku od većine, reper je stao u Despićevu odbranu.

Informer

 

- Ne znam zašto su ljudi toliko šokirani svime time. Jer u istorijskom razlaganju scene uvek je toga bilo, od di džej Krmka, pa MC Stojana, i on je imao drugačije tekstove.... Meni to nije šok, nije mi nešto što ne razumem, iako to nije moja šoljica čaja, nije to nešto što bih slušao. Svakako cenim da bilo ko na bilo koji način u današnje vreme uzima pare, a da ne mora da prodaje drogu niti da se bavi nečim takvim, i za mene je to - skidam kapu - rekao je on za Kurir.

Podsetimo, na ovu temu se oglasila i Stojanka Novaković, koja nije štedela pevače i pevačice koje su prozivale Dragomira zbog ponašanja na nastupima.