Autor: Informer/K.Ć.

24.07.2024.

11:53

Foto: Tanja Andric

Džet set

Komšije progovorile o Desingerici i otkrile kakav je Despić van scene: "On privatno deluje kao jedan..."

Desingerica je poznat po agresivnim performansima, često udara publiku patikom po glavi, stavlja ljudima noge na glavu i poliva ih pićem, ali je ovaj put prešao sve granice. Ministarstvo kulture Crne Gore se takođe oglasilo i izrazilo je zabrinutost zbog njegovih nastupa.

Despić je na poslednjem nastupu izazvao buru u javnosti kada je pljunuo devojci iz publike u usta. Mnoge poznate ličnosti su se oglasile i osudile ovaj njegov preformans. 

Informer

 

Sada su i komšije prokomentarisale Dragomira i otkrile kakav je on kada se kamere ugase.

- Mi pratimo sve šta se dešava i piše o njemu, ali to nije isti čovek kojeg mi viđamo ovde svakodnevno po kraju. Uvek je nasmejan i pozitivan, uljudan i spreman da pomogne. Uvek ga vidim sa ćerkom i ženom. Ne znam šta mu treba sve ono za javnost, nekad je stvarno da se zgrozi čovek, ali to je valjda njegov metod da se probije, svakako ne podržavamo - rekao je jedan čovek iz obližnje zgrade.

Informer

 

Ipak, ima i onih, koji bez obzira što ga poznaju privatno, ne bi pustili decu na njegov nastup.

- Da ga nisam upoznao, prvi bih bio zgrožen time. Ipak, on privatno deluje kao jedan normalac, međutim nekad stvarno prelazi tu granicu. Iako ga poznajemo žena i ja, naše dete nikada ne bismo pustili na njegov nastup - rekao je komšija.

Komšinica je nahvalila Nevenu, suprugu Dragomira Depića.

- Žena mu je jako fina, ponekad deluje kao i da je sramota od svega što on radi. Kada su zajedno, vidi se da se stvarno vole, on je baš posvećen otac, ali i sam ima žensko dete, zašto mora ono pljuvanje u usta - dodala je jedna komšinica.