24.07.2024.

17:48

Foto: shutter/printskrin instagram

Džet set

Informer saznaje! Karleuša rizikovala život, odbila dublera na snimanju: Vanredno stanje na ulicama, otkrivamo sve detalje

Jelena Karleuša prethodnog je vikenda nastupila u Budvi, gde ju je publika sačekala široko raširenih ruku. Muzička zvezda nagrađena je ovacijama i stotinama buketa crvenih ruža, a sve uprkos minornoj kampanji koju su vodile ekstremističke grupe.

Po povratku u srpsku prestonicu, JK se vratila svakodnevnim aktivnostima, ali i snimanju novog spota za pesmu "Benga", koji premijerno planira da predstavi publici u avgustu. 

Kao što je to javnost od nje navikla, "mala od skandala" je pripremila nešto dosad neviđeno, a kako Informer ekskluzivno saznaje, za novi muzički video izdvojila je više od 500.000 evra.

- Spot koji Jelena priprema već nekoliko dana u Beogradu biće najbolji koji je ikada snimljen kod nas. Biće prepun brzih, trkačkih automobila, a Karleuša je sama snimila sve najopasnije scene, a iako su je ljudi iz njenog najbližeg tima ubeđivali da bi bilo pametnije da unajme dublerku, ona je to odbila i svesno rizikovala svoj život - priča izvor Informera, pa dodaje:

Informer

 

- Jelena nije, kao i inače, nije štedela na ovom projektu, pa je za trenutno na TikToku najpopularniju pesmu "Benga" platila čak pola miliona evra, duplo više od onog za numeru "Karli bič". Unajmila je stranu, filmsku produkciju, a naša poznata firma je samo organizator - zaključuje priču izvor Informera.