24.07.2024.

21:39

Foto: Shutterstock

Džet set

Brega iznajmljuje vilu u Perastu za 1.400 evra dnevno: Muzičar ima i posebne uslove, a evo šta sve nudi gostima

Goran Bregović nedavno je odlučio da luksuznu vilu u Perastu, koju u svom vlasništvu ima više od deset godina, ponudi i svim turistima dubokog džepa, pa se tako odnedavno ovaj objekat može naći u ponudi na poznatom sajtu za iznajmljivanje nekretnina.

Cena najma je 1.400 evra po danu, i to tokom jula i avgusta, pa je tako za četiri dana potrebno izdvojiti čak 5.600 evra.

Informer

 

Na pomenutom sajtu piše i da vila ima predivan pogled na more i Perast i da u njoj može biti smešteno najviše devet osoba. U njoj se nalazi više spavaćih soba, od kojih je jedna sa ogromnim bračnim krevetom, jedna je sa standardnim bračnim krevetom, dve imaju po dva zasebna kreveta, a u jednoj je uz pojedinačni i bračni krevet, što ukupno dovodi do cifre od devet kreveta.

Informer

 

Bregin raj na zemlji ima i spoljašnji bazen i više terasa na kojima može i da se ruča, dok su na nekima postavljene i ležaljke kako bi na njima moglo da se sunča i uživa tokom dana. U vilu su dobrodošla i deca i kućni ljubimci, što se ne naplaćuje dodatno, ali muzičar ne dozvoljava svojim gostima da se u njoj puši i priređuju zabave bilo koje vrste. Zidovi vile ukrašene su brojnim umetničkim delima, a u trpezariji se i nalazi slika na kojoj je predstavljena parodija Da Vinčijeve "Tajne večere".

Plaćanje je moguće samo u gotovini, dok osoblje govori srpski i engleski jezik, prenosi Kurir.