24.07.2024.

22:11

Foto: Miloš Miletić

Džet set

EKSKLUZIVNO! Procurila Laćina poslednja pesma za Karleušu! Zbog ovog remek-dela se Futa obrušio na JK (AUDIO)

Jelena Karleuša objavila je albume "Alfa" i "Omega" u avgustu 2023. godine, a na projektima je trebalo da se nađe i pesma "Runde", koju je za nju napisao Milan Laća Radulović, a čiji je izlazak kasnije stopirao otac tekstopisca, kompozitor Aleksandar Futa Radulović.

Podsetimo, tada je Jelena ostala bez svog Jutjub kanala sa stotinama hiljada pratilaca, a tom prilikom je između nje i naslednika zaostavštine Marine Tucaković došlo do žestokog sukoba, koji još uvek traje.

Godinu dana kasnije, danas, 27. jula, emotivna balada koju su svi iščekivali procurila je na društvenim mrežama, a Informer.rs došao je u njen posed.

Pesma koju je "mala od skandala" otpevala u svom stilu, uveliko oduševljava korisnike Iksa, a mnogi žale što kompozicija nije regularno izdata kada i ostali hitovi, poput "Karli biča". Benga", "Abi Dabija" i drugih.

Futa je, prisetimo se, pre nekoliko meseci izneo tvrdnje da je Jelena, navodno, prisvojila pesmu njegovog sina Milana Laće Radulovića, te da ju je na albumu potpisala kao svoju.

JK mu je tada žestoko odbrusila.

- Umesto da sedi na groblju i kuka jer je izgubio sve na svetu, taj mučenik nije naučio životu lekciju i nastavlja da čini zlo. Marina se u grobu prevrće jer on uništava sve što je ona decenijama stvarala. Ima li neke ustanove da se pozabavi ovim pomahnitalim dedom - poručila je Jelena Karleuša za Informer.

Ekskluzivni Informerov paparaco Jelene Karleuše u toplesu možete pogledati OVDE.