24.07.2024.

22:43

Foto: Dejan Milićević/Informer

Džet set

"Balvana čeka "Elita 8", tamo mu je mesto!" Dara za Informer o Slobi: Pukla mu karijera, pa se kači za mene!

Dara Bubamara i Sloba Radanović "ratuju" otkako je pevač objavio pesmu "Infarkt duše", koju su folk zvezda i Željko Nikolić snimili mnogo pre njega.

Među njima su, tom prilikom, pale brojne teške reči, a Radanović je danas, 24. jula, za beogradske medije izjavio da se razočarao u stariju koleginicu, te da je ona čitavu aferu iskoristila kako bi sebi digla popularnost.

Informer

 

Ovim povodom, Informer je kontaktirao temperamentnu Novosađanku, koja nije bila preterano raspoložena da komentariše čitavu situaciju, ali je Slobi, razume se, u svom stilu poslala poruku.

- Balvanu pukao album i pukla mu karijera, pa se kači za mene. Koliko sam ja takvih dočekala i ispratila za 30 godina karijere... Čeka ga "Elita 8", možda se i digne. Tamo mu je i mesto! - bila je kratka Dara Bubamara za Informer.

Informer

 

Podsetimo, Sloba Radanović je u izjavi o Dari Bubamari rekao sledeće.

- Dara i ja se nismo čuli, naravno. Nema ni potrebe za tim. Pokušavao sam da spustim loptu par puta, ona je terala svoju priču, negativnu. Nisam znao da je njoj nuđena ta pesma. Ne osećam se krivim. Dara me je malo razočarala. Veštački je sve napravljeno, ne znam koji je razlog, verovatno je htela da digne sebi popularnost na mnogo glup način. Ne bih joj prišao da joj se javim ukoliko bih je video negde, nema potrebe, kad govori tako ružne stvari o meni - rekao je Sloba Radanović za Blic.