Autor: Informer/K.Ć.

25.07.2024.

08:33

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Pesma je teška i potresna": Prvo oglašavanje Jelene Karleuše nakon što je procurila njena neobjavljena numera

Jelena Karleuša objavila je albume "Alfa" i "Omega" u avgustu 2023. godine, a kako Informer saznaje na projektima je trebalo da se nađe i pesma "Runde", koju je za nju napisao Milan Laća Radulović, a čiji je izlazak kasnije stopirao otac tekstopisca, kompozitor Aleksandar Futa Radulović.

Informer

 

Sinoć se na društvenim mrežama pojavio demo snimak koji je Jelena Karleuša otpevala i napravio totalnu pometnju. Oduševljeni fanovi dele pesmu po mrežama, a pohvale za emotivnu baladu se samo nižu.

Informer

 

Autor teksta pesme je pokojni Milan Radulović Laća, dok je muziku radio Darko Dimtrov. Ipak, zbog Jeleninog nesporazuma sa Laćinim ocem Aleksadrom Radulovićem Futom, pesma nije završila na albumu "Omega" pop dive, kako je bilo planirano.

Ovim povodom, se oglasila i sama Jelena na svom Instagram profilu. Pevačica je bila vidno iznenađenja zbog iznenadnog objavljivanja demo snimka na mrežama.

- Ne znam kako je pesma dospela u javnost i ko je to pustio na društvene mreže. Pesmu je Laća pisao za mene i ako se ne varam, to je poslednje što je napisao. Žao mi je što pesmu nisam mogla da stavim na poslednja dva albuma zbog nesporazuma sa Laćinim ocem, ali šta da se radi. Neka viša sila je ipak želela da Laćin rad zaživi nakon njegove smrti, uprkos svemu. Pesma je teška i potresna, oslikava zapravo ono kako se Laća osećao - rekla je JK.

Informer

 

Pesmu "Runde" možete poslušati OVDE!