Autor: Informer/A.S.

25.07.2024.

08:52

Foto: ATAIMAGES/reuters

Džet set

Njene reči teraju suze na oči! Nakon što je Gudelj saopštio da je završio karijeru, Anastasija mu poslala emotivnu poruku (FOTO)

Brat fudbalera Nemanje Gudelja i dever pevačice Anastasije Ražnatović, Dragiša Gudelj Dragi, završio je svoju fudbalsku karijeru. 

Informer

 

Dragi je na Instagram profilu objavio emotivan snimak i na taj način se oprostio od svog kluba. 

Odmah nakon njega se oglasila i mlada Anastasija. On je pomenuti snimak u vidu storija objavila na svom profilu i javno uputila reči podrške svom deveru. 

Informer

 

- Bog ima velike planove za tebe. Volimo te - napisala je ona. 

Podsetimo, Dragiša je dva puta usred utakmice imao srčani zastoj u 2023. godini. Prvo u martu, kad je bio klinički mrtav tri i po minita, na sreću lekari su uspeli da ga vrate u život.

Informer

 

Nakon što se oporavio ugrađen mu je defibrilator, što mu je omogućilo da se vrati na teren, nažalost  u decembru 2023. se ponovo desila slična stvar. Dragi je pao u nesvest na meču njegove Kordobe protiv Melilje u okviru treće španske lige, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu na detaljna ispitivanja. Bio je Gudelj vidno dezorijentisan, teturao se, pa je odmah napustio igru. Prevezen je u bolnicu, gde su mu odrađeni dodatni lekarski pregledi. Posle pregleda pušten je kući. To je bio znak da mora da donese najtežu odluku u životu.