Autor: Informer/A.S.

25.07.2024.

10:59

Foto: Miloš Rafailović/Instagramdragigudelj_8

Džet set

Napisao mu samo ovo! Vojaž pružio podršku Gudelju nakon što je objavio da je završio karijeru (FOTO)

Brat fudbalera Nemanje Gudelja, Dragiša Gudelj (26), putem Instagram profila je saopštio da je zbog zdravstvenih razloga primoran da završi svoju fudbalsku karijeru

Informer

 

On je objavio emotivni snimak u kom je govorio o svojoj karijeri, ali i zdravstvenom stanju zbog kog je i okončao karijeru.

Mnoge javne ličnosti su mu pružile podršku, a među njima je i mladi reper, Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž. 

Vojaž je prvo ispod pomenute objave ostavio kratak komentar:

Informer

 

 - Ponosan sam na tebe, brate moj - napisao je na engleskom Vojaž u komentaru. 

Ubrzo nakon toga, reper je u vidu storija na svom profilu objavio Dragišin snimak, a u opis je stavio samo jedno srce. 

Informer

 

Podsetimo, Dragiša je dva puta usred utakmice imao srčani zastoj u 2023. godini. Prvo u martu, kad je bio klinički mrtav tri i po minita, na sreću lekari su uspeli da ga vrate u život.

Nakon što se oporavio ugrađen mu je defibrilator, što mu je omogućilo da se vrati na teren, nažalost  u decembru 2023. se ponovo desila slična stvar. Dragi je pao u nesvest na meču njegove Kordobe protiv Melilje u okviru treće španske lige, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu na detaljna ispitivanja. Bio je Gudelj vidno dezorijentisan, teturao se, pa je odmah napustio igru. Prevezen je u bolnicu, gde su mu odrađeni dodatni lekarski pregledi. Posle pregleda pušten je kući. To je bio znak da mora da donese najtežu odluku u životu.