Autor: Informer/A.S.

25.07.2024.

11:42

Foto: Ataimages/Instagram karleusastar/you tube printscreen

Džet set

Istina izašla na videlo! Boki 13 potvrdio da je Laća napisao Jeleni pesmu "Runde": "Bio je presrećan što sarađuju!" (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša je prošle godine u avgustu objavila čak dva albuma, "Alfa" i "Omega", na kojima su se našli mnogobrojni hitovi. Kako je Informer saznao, na projektima je trebala da se nađe i i pesma "Runde", koju je za Jelenu napisao Milan Laća Radulović, a čiji je izlazak kasnije stopirao otac tekstopisca, kompozitor Aleksandar Futa Radulović.

Informer

 

Na mrežama se sinoć pojavio Karleušin demo snimak pomenute numere, koji je za kratko vreme stigao do velikog dela publike. 

Jelena se ubrzo nakon toga oglasila na svom Instagram profilu i tim povodom istakla da ne zna kako je demo snimak dospeo u javnost. 

Informer

 

U jeku afere oko pesme, oglasio se i Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13. On je objavio sliku sa Laćom i tim povodom istakao da je pokojni Milan pomenutu numeru zapravo napisao za Jelenu. 

- Ovo je poslednja slika sa Laćom desetak dana pre nejgove smrti, bio mi je u poseti dok sam bio u bolnici (zatvoru). Laća je bio jedan od retkih koji me je konstantno zvao, zvao moje roditelje, brinuo, posećivao me je dok sam bio u zatvoru i bolnici. On je bio jedno predobro biće puno ljubavi i bola - napisao je Boki, pa dodao:

Informer

 

- Mi smo bili naši, mi smo bili porodica, on je otišao mlad i mnogo talentovan, otišao kod svoje majke Marine koja ga je bezuslobvno volela! Inače tačno je, baš na ovom susretu kada je nastala ova fotografija, puštao mi je Kareušine pesme, bio je presrećan što rade zajedno. Laća je mnogo voleo Jelenu i bila mu je najveća inspiracija. I za kraj... Krvave mi suze, ponovi Runde - napisao je Boki 13.