Autor: Informer.rs

25.07.2024.

11:44

Foto: Foto: Miloš Nadaždin

Džet set

Ko je plakao, a ko nije znao da su kamere uključene? Najzanimljiviji momenti iz „Uranka“!

Beogradski Muftija zaplakao! 

Muftija Mustafa Jusufpahić zaplakao je tokom gostovanja kod Jovane dok je pričao o zajedničkom životu muslimana i hrišćana i apelovao na pripadnike obe zajednice da je mir i nalaženje zajedničkog jezika naša najveća dužnost. 

Očiju punih suza on je istakao da je Srbija njegova zemlja, da je on Srbin muslimanske veroispovesti, i da se ova zemlja i narod nikako ne mogu okarakterisati kao genocidan.  

Informer

 

Biba Struja odvikava Jovanu Joksimović od cigareta u par sekundi! 

Nikotinska zavisnost jedna je od najtežih za promeniti kod većine ljudi, ali Biba Struja tvrdi suprotno!  

Da bi se uverila u njegove moći, Jovana Joksimović se, uz smeh i dozu neverice, hrabro podvrgla tretmanu za odvikavanje od cigareta uživo u programu!  

Informer

 

Inače, Biba važi za živi fenomen, koji može da drži gole žice pod naponom i da mu ništa ne bude, pravi je provodnik električne energije i može da izdrži izuzetno visoke napone. 

Radoš Bajić nije znao da je uživo u programu! 

Kod Jovane Joksimović se lako zaboravi da ste u programu, pa je tako proslavljeni reditelj nakon ulaska u studio potpuno smetnuo sa uma da su kamere uključene. 

„Draga Jovana, ja sam tek sad shvatio, kada sam seo na ovo kanabe, da smo mi u programu. Pozdravljam vaše gledaoce. Inače, ovo će biti jako zanimljivo i pojaviće se na mrežama“, rekao je Radoš i svojom izjavom slatko nasmejao Jovanu Joksimović. 

Informer

 

Autobusima pucaju poluosovine od težine kofera!  

Kako su od 1. juna ove godine stupila na snagu nova pravila za putovanja autobusima, mnogi Srbi moraće da se odreknu ručnih frižidera, suncobrana i čamaca na naduvavanje, ali i nošenja velikih količina mesa, ulja, ajvara, turšije i rakija na more, rekao je Aleksandar Seničić, direktor JUTE gostujući u „Uranku“. Gledaocima K1 televizije plastično je i dočarao kako se nekada ponašamo kao turisti. 

„Događalo nam se da dvoje ljudi dođu na polazak i da imaju pet torbi, i nemamo gde da ih stavimo. Kada se vraćamo iz Grčke, maslinovo ulje se nosi u velikim količinama. Prošle godine nam se zapalio autobus. Maslinovo ulje se presipa u neke plastične kanistere, iscurelo je i na nesreću bilo je jako blizu bloka motora, u tom delu prtljažnika koji je jako topao kod motora. Zapalio se autobus, srećom smo izbegli veliku nesreću“, rekao je Seničić. 

Informer

 

Ukoliko ste propustili, sve ove zanimljive momente pogledajte OVDE!  

I dok čekamo septembar i novu sezonu Uranka, pozivamo vas i da ostala interesantna gostovanja u Uranku pogledate na YouTube kanalu K1 televizije