Autor: Informer/A.S.

25.07.2024.

15:42

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Želudac mi se okrene kada pomislim na to": Milica Todorović zbog ovoga nikada nije ugradila silikone

Pevačica Milica Todorović uvek je otvoreno i bez dlake na jeziku pričala o plastičnim operacijama. Ona se svojevremeno podrvrgla operaciji nosa, a kako je rekla, to je uradila zbog zdravstvenih razloga.

Iako nema ništa protiv estetskih intervencija, Milica je istakla da nikada ne bi radila silikone, kao i da voli svoje male grudi. 

Informer

 

- Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi seku grudi na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba dete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to - priča Milica i dodaje da nema ništa protiv žena koje idu kod plastičara:

-  Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena zaista ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, onda i treba to da uradi.

Informer

 

Pevačica je otkrila i kako se šali na račun malih grudi sa svojim saradnicima.

- Kažu mi: "Hajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj za drugi." Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: "Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto." Smejem se tome - rekla je ona za "Grandonline".