25.07.2024.

17:50

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

Goca Lazarević zaplakala u emisiji! Pevačica nije mogla da zaustavi suze zbog mlađe koleginice

Goca Lazarević gostovala je nedavno u jednoj emisiji u kojoj je njena mlađa koleginica Rada Sarić premijerno izvela tada svoju novu pesmu "Svetlo".

Emotivni tekst je Gocu dirnuo do suza, a nakon što su voditelji primetili da pevačica plače Rada je  ustala i prišla starijoj koleginici da je zagrli.

Informer

 

Goca je zatim kroz suze pohvalila Radu i istakla da je sreća što u našoj zemlji postoje pevači poput nje.

- Koliko je lepo, bajkovit izlaz iz tunela, koji mnogi ne vide ceo život. Bukvalno sam oduševljena - rekla je Goca kroz suze.

- Sad ću i ja da plačem - dodala je Rada, dirnuta reakcijom starije koleginice, a zatim isprčala kako je ova pesma osvojila već pri prviom slušanju: 

Informer

 

- Kada sam čula tekst rekla sam "Konačno jedna ljubavna priča", koju ja i zaista živim, hvala Bogu. Milan je glumio u spotu, ali je na snimanju rekao da nam samo matičar fali. Toliko je sve išlo ka tome. Meni je zaista bilo u glavi da ne želim tužnu pesmu, brzu koja peva o današnjem vremenu. Nekom po meni ludom vremenu, nezdravom. Želela sam da ljudi uz ovu pesmu vole, da se zaljube, da nekome bude i prvi ples - objasnila je Rada ulogu svog supruga u spotu.