25.07.2024.

18:44

Foto: Shutterstock/instagram/tamarastar89

Džet set

Tamara Đurić sela u "lamborgini", pa pokazala svaki milimetar izvajanog tela - haos na plaži u Dubaiju, totalna dominacija (GALERIJA)

Tamara Đurić otputovala je u Ujedinjene Arapske Emirate, gde joj društvo pravi majka, ali i ćerkica Tamara.

Nekadašnja voditeljka je u Dubaiju smeštena u najluksuznijem hotelu u Persijskom zalivu, a osim što odmara, ona slobodno vreme koristi i za šoping. 

Sudeći po njenim objavama, nakon što je pazarila u čuvenoj prodavnici "Luj Viton", Tamara je sela za volan žutog "lamborginija", da bi naposletku svoje pratioce, kojih ima oko 200.000, obradovala kadrovima svog izvajanog tela.

Atraktivna crnka je, tom prilikom, na plaži kompleksa "Burdž Al Arab" pozirala u zlatnom "fendi" bikiniju, koji je posebno istakao njeno izvajano telo, bujne silikonske grudi, ali i isklesani stomak.

Podsetimo, nedavno je poput bombe odjeknula vest da je Tamara Đurić fizički napadnuta, međutim, ona je to demantovala i za Informer objasnila šta se dogodile kobne noći u njenom stanu na Vračaru. Samo nekoliko dana kasnije, oštro oko našeg paparaca snimilo ju je na ulicama srpske prestonice, što možete pogledati OVDE.