25.07.2024.

19:43

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Ne ličim na sebe!" Poznata manekenka otvorila dušu o mukama kroz koje je prošla zbog estetskih zahvata: "Doktori su krivi"

Manekenka Dejana Živković nedavno je objavila na svom Instagramu da je uspela da skoro potpuno povrati prirodan izgled, a sada se osvrnula na sve probleme koje je imala zbog estetskih korekcija.

Informer

 

- Konačno osećam olakšanje što sam uspela da objasnim sve što se dešavalo poslednjih nekoliko godina i šta je dovelo do toga da gotovo ne ličim na sebe. Ne želim da ispadne da su doktori krivi za sve. Sama sam odlučila da eksperimentišem sa svojim licem, ali u većini slučajeva su doktori bili krivi. Najviše sam zahvalna majčinstvu koje me je promenilo toliko da više nisam želela da izgledam neprirodno kao majka jednog, a zatim i drugog deteta. Najviše sam srećna što sam uspela da vratim svoj prirodan izgled - priznala je Dejana.

Manekenka je imala važnu poruku i za mlade devojke, koje je upozorila na moguće komplikacije.

- Odlazak na "ulepšavanje" ne mora značiti da ćete se uopšte ulepšati, a kamoli dobiti željeni rezultat. Uvek idite kod najboljih lekara, a ja sam uvek tu za savete. I dalje podržavam želje za promenama, ali treba imati granice jer, nažalost, neke greške nisu posledica loših lekara već nedostatka mera. Hvala bogu što se vraća moda prirodnog izgleda, i sve što uradimo treba da bude neprimetno. Prava istinska sreća ne dolazi na ovaj način već je trebamo tražiti unutar sebe, i nadam se da će mnogima trebati manje vremena nego meni da to shvate - poručila je ona.