25.07.2024.

20:16

Foto: ATAIMAGES

Džet set

(FOTO) Kod Dare sve "puno košta": Folk zvezda u Crnoj Gori noć plaća 1.000 evra, sve pršti oko nje - jahte, pogled i bazen

Dara Bubamara nastupa iz noći u noć i decenijama unazad važi za najzauzetiju folk zvezdu, pa ne čudi što kad god ima slobodan dan, iskoristi ga da se baškari u luksuzu, koji je, kako često ume da kaže, sa svojih deset prstiju zaradila.

S tim u vezi, folkerka se trenutno nalazi u Crnoj Gori, a tom prilikom odsela je u najluksuznijem hotelu na Jadranskoj obali, u kojem noćenje košta tričavih 1.000 evra.

Pevačica je u Tivat doletela prvom klasom, a odmah nakon što se smestila, putem svog Instagram naloga pokazala je raskoš u kojem uživa, pogled na more, ali i brojne glamurozne jahte kojima je okružena.

Čini se da je Bubamari baš sve potaman i da uživa za sve pare, a jasno je i da je njena čuvena izjava "puno košta" postala i realnost.

Podsetimo, Sloba Radanović prokomentarisao je nedavno sukob sa Darom Bubamarom oko pesme "Infarkt duše", a tom prilikom istakao je da smatra da je pevačica želela sebi da digne popularnost veštačkom frkom. 

Informer

 

Kako bismo čuli njen komentar, mi smo kontaktirali temperamentnu Novosađanku, koja je, u svom stilu, oplela po kolegi.

- Balvanu pukao album i pukla mu karijera, pa se kači za mene. Koliko sam ja takvih dočekala i ispratila za 30 godina karijere... Čeka ga "Elita 8", možda se i digne. Tamo mu je i mesto - rekla je Dara za Informer.