25.07.2024.

22:12

Foto: Informer

Džet set

Šok otkriće u "4 i po žene"! Slavica Đukić Dejanović u novoj emisiji Informer TV otkrila da je bila prevarena od strane partnera (VIDEO)

One ne tračare, već analiziraju... Ne ogovaraju, već diskutuju... One će vas zabaviti, nasmejati, ali i naterati da razmislite o sopstvenim izborima i odlukama. One su "4 i po žene" i čekaju vas u nedelju, 28. jula u 18 časova na Informer TV.

Informer

 

Zina Al Sattaf, Katarina Odalović, Jadranka Jevtić i Maja Mojsovski Rašević sa svojom gošćom Slavicom Đukić Dejanović razgovarale su o toksičnim vezama, ali i kako ih izbeći. Dame su ogolile dušu i bez zadrške govorile o partnerskim odnosima, a otkrile su i intimna iskustva koja se prepričavaju samo najboljim prijateljicama uz šoljicu kafe.

Informer

 

Slavica Đukić Dejanović pred kamerama Informera priznala je da je bila prevarena u vezi, ali i na čemu je zahvalna prethodnoj supruzi svog muža.

- Radi se o Slovenki koja ga je naučila da kuva, da donosi poklone, da bude nežan... Ja sam dobila jedan paket, na kome sam najiskrenije zahvalna - bila je iskrena Slavica u emisiji "Četiri i po žene". 

Informer

 

Aktuelna ministarka i sama je kaže bila u toksičnom odnosu.

- On je imao mamu koja je ličila izgleda na mene, bila je vrlo stroga, kastrativno je delovala na njega i ja ga podsećam na tu mamu i on ne može mene da voli. 

Šta su još ove šarmantne dame otkrile o svojim vezama pogledajte u videu ispod, a to je samo mali deo onoga što vas u nedelju očekuje na kanalu najgledanije kablovske televizije u Srbiji.