Autor: Informer/A.S.

26.07.2024.

11:25

Foto: Foto: Shutterstock, Miloš Rafailović

Džet set

Jovana Jeremić će izveštavati sa izbora u Americi! Voditeljka otkrila sve detalje: "Očekujte neočekivano!"

Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, jutros je u toku emisije saopštila da će ona ove godine izveštavati uživo sa predsedničkih izbora u SAD-u, koji se održavaju petog novembra. 

Informer

 

Jedna od tema "Novog jutra" bili su upravo pomeniti izbori, a voditeljka je tada u programu uživo saopštila ekskluzivu, zbog koje je bila presrećna. 

- Naša televizija imaće svoje ljude u Americi koji će pratiti izbore. Da kažem ekskluzivno, jedan od onih koji će pratiti izbore, koji će izveštavati direktno iz Amerike za Pink televiziju sam upravo ja - otkrila je Jovana, pa dodala:

Informer

 

- Kad završim jutarnji program, 3. novembra, putujem za Ameriku. To je bio moj najveći san! Jedina želja za moj 34. rođendan bila je da otputujem u Ameriku, da vidim Vašington i Njujork. To mi se ostvaruje. Mi ćemo od septembra krenuti sa kampanjom, to će na našoj televiziji biti vrlo propraćeno jer američki izbori nisu samo američki, već svetski. Od američkih izbora zavisi sudbina celog sveta - navela je voditeljka.

U Ameriku neće ići sama, već će sa njom poći kolega iz ružičastog jata.

- Zajedno sa još jednim kolegom iz informativne redakcije 3. novembra letim za Njujork. Posećivaću još neke gradove, Vašington svakako, biće tu dosta intervjua, očekujte neočekivano! Biće to mega svetska vest, ko zna, možda se pojavim i u nekim američkim medijima - istakla je voditeljka.

Informer

 

Jovana Jeremić je otkrila i šta joj je čelnik Pink televizije, Željko Mitrović, rekao na to.

- Željko je rekao, prvo da odradiš svoj jutarnji program, pa letiš za Njujork. Tako će i biti. To će biti veliki izazov za mene i veliki plus za karijeru. Spavati neću sigurno, već sad mi srce kuca - uzbuđeno je rekla Jovana Jeremić uživo tokom jutarnjeg programa.