26.07.2024.

16:03

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Jovana Jeremić obukla odoru carice Milice, pa usijala internet! Voditeljka opet šokirala fanove, pogledajte kako izgleda u ulozi svetiteljke (FOTO + VIDEO)

Voditeljka Jovana Jeremić važi za nekoga ko je uvek spreman da iznenadi gledaoce, kako vođenjem emisije, tako i stajlinzima o kojima se često piše.

Međutim, sada je otišla korak dalje kada je u pitanju kreativnost i obukla se kao carica Milica, srpska vladarka i žena srpskog kneza Lazara, koja je bila i srednjovekovna spisateljka i pravoslavna svetitejka.

- Moj posao je moja najveća ljubav. Televizija je moj život. Ja živim za dane kao danas kada pomeramo granice. Ovo je znak zahvalnosti Gospodu Bogu što me je darivao sa dosta darova ovozemaljskih, ali najvažniji dar koji mi je podario su moje duhovne nekretnine, koje vide samo odabrani. Hvala, Gospode moj - napisala je ona ispod jedne od fotografija, a zatim se osvrnula na južnu srpsku pokrajinu, Kosovo i Metohiju:

- Šta će Srbija da pamti ako zaboravi Kosovo? Kosovo je mesto sa koga se Srbija penje u nebo!
Kosmet je srce Srbije!

Posebnu pažnju i lavinu komentara izazvao je video koji je objavila uz numeru "Moć Vizantije", a kako je to izgledalo možete pogledati ispod.

Tagovi:
Jovana Jeremić