26.07.2024.

16:26

Foto: ataimages-instagram

Džet set

POTPUNI ŠOK! Otkazan Cecin koncert u Banjaluci, umesto nje nastupa JK! Fanovi pop dive u transu: "Da se zna ko je srpska maJKa"

Pevačica Ceca Ražnatović i njena koleginica Jelena Karleuša već godinama su na ratnoj nozi. Više puta su se zbog izgovorenih reči sretale na sudu, a srpska publika gotovo da se deli na dva tima.

Informer

 

Ražnatovićka je trebalo da nastupa sutra, 27. jula, na trgu u Čelincu, međutim njen koncert je otkazan. To, doduše, ne bi bilo naročito čudno, da je nije zamenila ni manje ni više nego njena najveća estradna suparnica - Karleuša!

Prevrat je izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama, a neki od njih su: 

"Da se zna ko je srpska maJKa", "Publika očigledno više želi Jecu", "Dobro je što su ispoštovali volju naroda", "Banjalučani obožavaju Jelenu", "Divo mi te volimo!", "Ceco, džaba ti sav trud", "Ceca je godinama minirala Karleušinu karijeru, ali nije joj uspelo" i drugi. 

Ovim povodom se oglasila i "mala od skandala" koja je putem svog Instagram naloga potvrdila gorepomenute navode.

Informer

 

- Dragi moji, vidimo se sutra, u subotu 27. jula na dva koncerta u istom danu - verovali ili ne. Prvo ću se sa vama družiti na Trgu Čelinac, u Banjaluci, a nakon toga, iste noći, vidimo se u Budvi. Kad se leti sve je blizu i sve se može. Jedva vas čekam sutra - poručila je Karleuša.